PSY FORUM

 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
галерияГалерия   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

psy
В момента е: Чет Май 23, 2024 9:09 am
Часовете са според зоната UTC + 2
 Главната страница » Психиатрия » Психиатрията в България
ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ В БЪЛГАРИЯ
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
Страница 1 от 2 [25 Мнения]   Иди на страница: 1, 2 Следваща
Автор Съобщение
admin
Site Admin


Регистриран на: 26 Фев 2007
Мнения: 143

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 1:11 pm    Заглавие:  ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ В БЪЛГАРИЯ  

Държавна психиатрична болница "Св. Иван Рилски", гр. Нови Искър

Пощенски код: 1282
За контакти: Росица Байчинска
Email:Account_kurilo@abv.bg
Адрес: кв. "Гниляне"
Град: Нови Искър
Лице за контакти: Росица Байчинска
Телефон: 02/ 99-14-275
Държава: България
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 5:14 pm    Заглавие:  

Александровска болница


Снимка и текст: "alexandrovska-hospital.org"

Мисията на болницата се осъществява в съответствие с действащото законодателство в страната, международните здравни договори и конвенции, основните принципи, залегнали в Националната здравна стратегия, както и етичния кодекс на съсловната организация на лекарите в България. От създаването си тя е многопрофилна и с национално значение. Това определя и нейната мисия, която не се е променила и до днес:

- Достъп до клиниките на болницата имат всички граждани на България, независимо от тяхната народност, професия или вероизповедание;
- Диагностика, лечение и рехабилитация на пациенти от цялата страна. Много често това са пациенти с диагностичен и лечебен проблем, лекувани и в други болнични заведения в страната, които се насочват към болницата за решаването им;
- Въвеждане и извършване на уникални за страната изследвания, интервенции и терапевтични процедури;
- Обучение на студенти по медицина, стоматология и фармация и специалисти по здравни грижи - медицински сестри, рехабилитатори, лаборанти и др.;
- Специализация и следдипломна квалификация на висшите медицински кадри;
- Научна и научно-приложна дейност;
- Реализиране на различни проекти - лечебно-диагностични, организационно-методични и профилактични програми съвместно с международни организации.

---------------------------------------------------

Детско-юношеска психиатрична клиника (ДЮПК) – Стационар


Адрес : София 1619
Ул. “Лунна папрат” 13
тел.: 57 30 13; 57 00 05; 57 02 29
Началник клиника:
Доц. д-р Светла Младенова Стамболова, д.м.Детско-юношеската психиатрична клиника (ДЮПК) - Стационар е водещо за страната специализирано и учебно заведение. Приемник и продължител е на най- добрите традиции в психиатричното обгрижване на деца и юноши, получили развитието си от 50-те години на миналия век с дейността на проф. Хр. Христозов и проф. М.Ачкова и получили европейско признание още през 1987 година с провеждането на VIII-я Конгрес на Европейската общност по детско-юношеска психиатрия (ESCAP) в нашата страна.
Клиниката е профилирано звено към Катедра Психиатрия на Медицинския Университет – София и функционира състава на МБАЛАлександровска, но е базирана на ул. “Лунна папрат” 13 в кв. Княжево и е в очакване на пребазиране в рамките на основните структури на МБАЛА.
Детско-юношеската психиатрична клиника – Стационар оказва високоспециализирана диагностична, лечебна, профилактична и едюкативна психиатрична помощ за деца и юноши от цялата страна, организирана в 6 терапевтични програми:
1. Програма за краткосрочно стационарно лечение на психотични състояния в детско-юношеската възраст.
2. Програма за дългосрочно лечение на психотични състояния.
3. Програма за краткосрочно стационарно лечение на непсихотични състояния в детско-юношеската възраст.
4. Програма за стационарна оценка и лечение на деца (юноши) с умствена изостаналост и разстройства на психологичното развитие.
5. Програма за медикопедагогична рехабилитация при психични разстройства в детско-юношеската възраст.
6. Програма за лечение на разстройства на хранителното поведение.

Програмите предвиждат оценка, диагноза, лечение и рехабилитация за такива състояния като емоционални и поведенчески разстройства, специфични за детството, специфични обучителни разстройства, психотични състояния, физическо и сексуално малтретиране при деца, анорексия нервоза, булимия, ранен детски аутизъм, експертна оценка на умствена изостаналост и пр.

Екип

В Клиниката работят трима специалисти със специалност по психиатрия и профилна специалност по детска психиатрия (Началник клиника и двама главни асистенти), двама лекари–ординатори, специалисти детски психолог и логопед, възпитатели, медицински сестри. Към клиниката функционира и болнично училище с преподаватели от 99-то училище в столицата.
Преподавателският състав е ангажиран в обучението по психиатрия и детска психиатрия на лекари, специализиращи психиатрия и детска психиатрия, по психиатрия на студенти-медици и психиатрия и детска психиатрия на студенти по психология към Нов Български Университет.

------------------------------------------------

Психиатрична клиника

Отделения:
• Женско психиатрично А-отделение със завеждащ доц. д-р Хр. Попов
• Женско психиатрично Б-отделение със завеждащ доц. д-р В. Миланова
• Мъжко психиатрично отделение със завеждащ доц. д-р Г. Койчев
• Дневен стационар със завеждащ д-р Вл. Бостанджиев
• Отделение за социална и консултативна психиатрия със завеждащ доц. д-р Т. Томов.
Персоналът осигурява комплексно здравно обслужване в областта на общата психиатрия за възрастни, според съвременните стандарти на добрата клинична практика.Едновременно с това, В Клиниката се осъществява първокласно обучение и специализация по психиатрия и клинична психология за студенти и специализанти - лекари, психолози, социални работници, медицински сестри и др. Високо квалифицираният състав на Клиниката, разпределен в петте оделения, работи на основата на екипната организиция на диагностично-лечебната работа и развива спецификата на профила на съответното звено. Отделенията функционират съгласувано помежду си, като се придържат към принципа на континуитета и цялостното обгрижване на пациентите.
В Клиниката се прилагат най-модерните и международно утвърдени методи за диагностика и лечение , които включват амбулаторно и стационално психиатрично изследване, инструментално-компютърна диагностика, клинико-лабораторни изследвания, специализирани психологични изследвания, съвременни терапевтични програми, свързани с фармакотерапията, електроконвулсивната терапия, средовата милио-терапия, кризисни интервенции, когнитивно-поведенческа психотерапия, интензивни програми за индивидуална и групова ( вербална и невербална ) психотерапия, консултативна (лиезон) психиатрия, психосоциална рехабилитация и ресоциализация и др.

По-конкретна информация за специалисти, специализанти и пациенти:

В женско А-отделение се приемат пациенти над 16 год., по собствено желание, с психологични проблеми, диагностицирани като протрахирани реакции на дезадаптация, “маскирани” депресии, обсесивно-компулсивни разстройства (натрапливости и ритуали), панически атаки, психози с неинтензивна симптоматика и продукция, в непълноценна ремисия (подобрение),без рискови обостряния и др.
За контакти: тел. 92 30 283; 92 30 243 ;
е-mail: hristopopov2002@yahoo.com

В женско Б-отделение, болните се приемет планово, при насочване с направление и след предварителен преглед на лекар от отделението. Не се приемат пациенти по спешност, извън работно време, с екстремно агресивно поведение и с решение за “задължително лечение” по чл. 36 от ЗЗ (Закон за здравето) за продължително лечение. Основно изискване към приемането и лечението е т.нар. “информирано съгласие” от страна на пациента и неговите близки. Провежда се комплексна и индивидуално съобразена терапия, по правилата на “добрата клинична практика”, като приоритет се дава на медикаментозното лечение. Провежда се и електроконвулсивно лечение според модерните и международно утвърдени медицински стандарти. Средният срок на лечение и 4 - 6 седмици. Отделението разполага с две стаи с по 8 легла, една стая с 5 легла, една стая с 3 легла и една стая с 1 легло. Лекуват се болни с остри психотични разстройства, психотична екзацербация на хронични психични заболявания, екзацербация на афективни, емоционални разстройства, остър и хроничен психоорганичен или соматопсихичен синдром (симптомокомплекс), терапевтично резистентни състояния, диагностично сложни случаи и т.н.
За контакти: 1431 София, ул.“Св.Г.Софийски“ №1,
УМБАЛ”Александровска”,
Психиатрична клиника,
Женско отделение за остри психози,
тел/факс: 92 30 675 (Началник отделение),
тел/факс: 92 30 677 (лекари), 92 30 301 (Старша мед. сестра).

В мъжкото отделение се приемат болни за “активно” лечение на остри психози, афективни разстройства, екзацербация и срив при шизофрения, налудни разстройства, психотични поведенчески нарушения при деменции, някои случаи на абнормно поведение, усложнения (коморбидитет) на телесни и психични разстройства,терапевтично резистентни и диагностично трудни случаи и др. Насочването и приемането в отделението става според съществуващите законови наредби. Не се приема по спешност и капацитета на отделението налага предварително планиране и записване в “книга на чакащите”. Специално внимание при приемането се отделя на “информираното съгласие” и мотивацията за лечение.
За контакти: 1431 София, ул. “Св. Г. Софийски” №1,
УМБАЛ”Александровска”,
Психиатрична клиника, мъжко отделение,
тел.: 92 30 679 (Началник отделение),
тел.: 92 30 218.

В Отделението за социална и консултативна психиатрия се обслужват диспансерно пациенти от общините Триадица, Лозенец и Средец. Извън тези райони, пациентите заплащат предлаганите услуги. Предлагат се програми от грижи за следните психични разстройства: Остри и хронични шизофренни психози; Разстройства на настроението - депресии, мании, биполарно афективно разстройство; Тревожни разстройства - паническо разстройство, обсесивно-компулсивно разстройство, посттравматично стресово разсройство, генерализирана тревожност, фобийни разстройства, соматоформни разстройства; Дисоциативни и конверзионни разстройства; Личностови разстройства; Органични психични разстройства; Кризи в хода на жизнените цикли и др.
Приемането на заявки става лично и по телефона от 8.30 - 16.00 ч.;
Работно време с пациенти от 9.00 до 19.00 ч.
Телефони за справка: 92 30 678, 92 30 503

Дневният стационар е основан през 1987 г. Това е най-новото звено на Клиниката за полустационарна и комплексна обслуга.Освен традиционн??? диагностика и медикаментозно лечение, тук се прилагат широко тестова психодиагностика и много програми за индивидуална и групова психотерапия и рехабиритация, и ресоциализация - краткотрайна и интензивна индивидуална и групова дискусионна психотерапия, невербални комуникации, арт-терапия, рисункотерапия, музикотерапия, релаксация, занимателна терапия, лечебна гимнастика, данстерапия, екскурзии, екзистенциална психотерапия, богословск? беседи, клубни занимания и др. Лечението трае около 8 седмици. Предлага се специализирана и синкретично-комплементарна терапия на: депресии, непсихотични страхове, тревожност, натрапливости, панически и фобийни разстройства, стрес и дезадаптация, травмиращи събития, сексуални разстройства, трудности в общуването, индивидуални и семейни кризи, състояния след психотичен епизод или препсихоза и др.
За контакти:
тел.: 92 30 370; 92 30 676;
Вл. Бостанджиев (Началник на дневния стационар) - тел.: 098/66 42 55; www.wbostanjiev.hit.bg ;
Р. Бостанджиев - тел.: 0888/92 43 69; 02/95 84 925; е-mail: r.bost@primasoft.bg;
З. Зарков - тел.: 0888/97 77 32, е-mail: dr-zarkov@mail.bg;
Е. Божкова - тел.: 0888/53 70 10, е-mail: bozhkova@internet-bg.net;
Отец Марио Йонов - тел.: 0888/49 63 65,е -mail: mario-jonov@yahoo.com

Научно-изследователска дейност
Успоредно с клиничната и обучителна дейност, Клиниката активно развива и научно-изследователска работа ориентирана, както към клиничната практика, така и към фундаментални области, като невропсихиатрична генетика, когнитивни аспекти на психичните заболявания, транскултурална психиатрия, терапевтична ефективност и др. Всички отделения на Клиниката са осигурени с компютри, локална мрежа, интернет-връзка и представляват база за научно-изследователски проекти у нас и в чужбина.

--------------------------------

Детско-юношеска психиатрична клиника за СМП


Адрес: София 1431,
ул. Георги Софийски 1
УМБАЛ “Александровска”
ДЮПК “Св. Никола”
тел.: 92-30-375; 92-30-681,
факс: 92-30-289
e-mail: cpc_stnicolas@yahoo.com
Началник: доц. Надя Полнарева, д.м.

Детска психиатрична клиника “Св. Никола” е основана през 1997г. в сграда, реконструирана и обзаведена с помощта на френско дарение. Първи ръководител на клиниката е професор Меглена Ачкова.
Клиниката се създава и продължава да функционира като модел на детско психиатрично здравно заведение за страната във време на необходимост да се отговори на базалните европейски стандарти, включително за оказване на психиатрична помощ на деца и юноши. Съществува утвърдено международно сътрудничество с университетски детски психиатрични клиники от Франция, Германия, САЩ, както и със СЗО.
Клиниката е и седалище на Българската асоциация по детско-юношеска психиатрия и свързаните професии, организация, която обединява водещите професионалисти в областта на детско-юношеските психични разстройства и детското психично здраве и ги представлява в Европейската и Световна асоциация по детско-юношеска психиатрия.

ДИАГНОСТИЧНИ ПРОГРАМИ
Диагностика на разстройства на психичното развитие: програмата е предназнечена за деца от 2-годишна възраст със съмнение за дисхармонично развитие, проблеми в контактите, комуникацията и стереотипно поведение, включително аутистично разстройство и умствено изоставане.
Диагностика на хиперкинетично разстройство на поведението (хиперкинетично разстройство, разстройство на дефицит на вниманието и хиперактивност-ADHD), подходяща за деца, които са импулсивни, свръхактивни и задържат вниманието си за кратко.
Диагностика на емоционални разстройства: диагностицират се тревожни и депресивни състояния, характерни за детската и юношеската възраст.
Поведенчески разстройства: опозиционно поведение, гневни кризи, импулсивност, непонасяне на отказ, нарушаване на основни за възрастта норми на поведение.
Обучителни разстройства: предназначена за деца с училищен неуспех несъответстващ на интелектуалното ниво на детето.
Хранителни разстройства при деца и юноши до 16 години: анорексия и булимия нервоза.
Диагностика на ранни психотични разстройства.
Диагностика на деца и юноши с хронични тикове.

ИНТЕРВЕНЦИОННИ ПРОГРАМИ
Краткосрочни интервенции, специализирано съветване и обучение на родители при генерализирани разстройства на психичното развитие (аутистично разстройство и разстройства от аутистичния спектър).
Специализирано съветване и родителски тренинг при деца с хиперактивност, дефицит на вниманието и ранни поведенчески разстройства.
Медикаментозно лечение, психообучителни и подкрепящи интервенции при юноши с психотични разстройства.
Терапия при хранителни разстройства (до 16 години).
Специализирано съветване и медикаментозно контролиране на хронични тикове и обсесивно-компулсивни (натрапливи) разстройства.
Краткосрочни интервенции при юношески кризи.
Фамилна и индивидуална психотерапия в рамките на престоя.
Медикопедагогични интервенции с деца от 1-ви до 4-ти клас в рамките на началното училище на клиниката в рамките на престоя.

ЕКИП НА КЛИНИКАТА
Доц. Д-р Надя Полнарева, д.м., детски психиатър и фамилен терапевт – началник клиника
Д-р Димитър Терзиев, детски психиатър и фамилен терапевт – гл. асистент.
Д-р Атанаска Аврамова, д.м., детски психиатър и фамилен терапевт – асистент.
Д-р Десислава Иванова, психиатър – лекар ординатор
Цветанка Недева – старша мед. сестра
Жулиета Куманова – мед. сестра
Мария Симова – мед. сестра
Снежана Борисова – мед. сестра
Хариета Манолова – клиничен психолог - ст. асистент
Светла Петрова, специализиращ клиничен психолог –психолог
Весела Кръстева, специализиращ клиничен психолог – възпитател психолог
Ралица Димитрова – логопед
Румен Димитров – социален работник
Начални учители от 99-то (болнично) училище, София

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ
Заявка за консултация се прави от родител или настойник на детето на място или по телефона. Желанието за консултация може да се заяви, както и да се поставят въпроси от понеделник до петък, от 8.30 до 15.30 часа на тел. 92-30-375; 92-30-681.
Условията за консултиране, приемане, диагноза и лечение се определят от действащите нормативи, касаещи условията на оказване на болнична помощ.

Последната промяна е направена от brr на Сря Авг 24, 2011 9:53 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 5:44 pm    Заглавие:  

Амбулатория за психично здраве "Адаптация"

е основана през 2001 г. от четирима лекари-психиатри. Това са: доц. д-р Тома Томов, д-р Николай Михайлов, д-р Ирина Лазарова и д-р Владимир Сотиров. Регистрирана е в СГС на 21 юни 2001 г. Съгласно Закона за лечебните заведения, „Адаптация” е регистрирана като "групова практика за специализирана психиатрична извънболнична медицинска помощ", с регистрационен номер 2204123504 от РЦЗ-София.

Мисия
Мисията на "Адаптация" е да предоставя специализирана психично-здравна помощ, включително консултиране, диагностика, извънболнично лечение, рехабилитация и грижи на нуждаещите се от тях по начин, зачиташ човешкото достойнство, при гарантирана дискретност и уважение към правото на свободен избор. Под помощ ние разбираме намаляване на психологическото страдание, както и рисковете, съпътстващи психичното боледуване. Такива рискове са: преживяване за вина, срам и/или страх от отхвърляне, обезценяване, изолация, зависимост, нарушено социално функциониране и намалена работоспособност.

За кого е Адаптация
Екипът на "Адаптация" е квалифициран да предоставя специализирана психично-здравна помощ на хора, страдащи от психични разстройства, такива като депресия, различни форми на безпокойство, страх и тревожност (фобии, панически пристъпи и други), натрапливости (обсесивно-компулсивно разстройство), състояния на криза и емоционален стрес, разстройства в социалното функциониране и адаптацията към значими житейски промени и други. Екипът на "Адаптация" предлага и програми за диагностика, лечение, социална рехабилитация и интеграция на пациенти с хронични психози, като например шизофрения, шизоафективна психоза и маниакално-депресивна психоза (биполярно афективно разстройство). Прицелната група са пациенти в млада и зряла възраст.

За кого НЕ е Адаптация!
На този етап "Адаптация" не развива програми за помощ при проблеми, свързани със зависимост към наркотични вещества, изоставане в психическото развитие, а също и с психози, развиващи се в детска възраст. Екипът на “Адаптация” не развива програми за спешна психиатрична помощ, а също и за лечение на пациенти с асоциално личностово разстройство. Разбирането на “Адаптация” е, че поради голямата си значимост и специфични особености, за посочените групи следва да се развиват програми от други, тясно специализирани служби.
"Adaptacia"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Нед Юни 03, 2007 10:03 am    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница - с. Царев брод

Пощенски код: 9747
За контакти: ДПБ Царев брод
Email:n_penchewa@abv.bg
Факс: 05315 2022
Адрес: ул. Христо Ботев 30
Град: с. Царев брод
Лице за контакти: Наташа Пенчева
Телефон: 05315 2066
Държава: Р България

"Държавен вестник"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 10:31 am    Заглавие:  

Специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия "Св. Наум" - ЕАД

Пощенски код: 1113
За контакти: Станислава Иванова
Email:ubalnp@yahoo.com
Факс: 02 8709309
Адрес: бул. "Цариградско шосе" - 4 км
Град: София
Лице за контакти: Станислава Иванова
Адрес на възложителя :www.svnaum.com
Телефон: 02 9702101; 02 9702300
Р България

"Държавен вестник"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Сря Юли 04, 2007 3:54 pm    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница - Пазарджик

Пощенски код: 4400
За контакти: Д-р Дора Атанасова
Email:dpb.pz@abv.bg
Факс: 034 443387
Адрес: ул. "Болнична" № 28
Град: Пазарджик
Лице за контакти: Д-р Дора Атанасова
Телефон: 034 443387
Държава: Република България

"dv.parliament.bg"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Пон Юли 09, 2007 9:14 pm    Заглавие:  

"Областен диспансер за психични заболявания със стационар - Благоевград" - ЕООД

Пощенски код: 2700
За контакти: г-жа Росица Велинова - Гл. счетоводител
Адрес: Благоевград, ул. "Братя Миладинови" № 21
Град: Благоевград
Лице за контакти: г-жа Росица Велинова - гл. счетоводител
Телефон: 073 884143
Държава: Република България

dv.parliament.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Пет Юли 13, 2007 6:36 pm    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница – Карвуна

Пощенски код: 9619
За контакти: Д-р Нягол Минчев Няголов
Email:dpb_karvuna@abv.bg
Адрес: с. Карвуна, Община Балчик, Област Добрич
Град: с. Карвуна
Лице за контакти: Лазаринка Николова Атанасова
Телефон: 058 629022
Република България

"dv.parliament.bg"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:18 am    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница "Д-р Г. Кисьов", Раднево
Пощенски код: 6260
Email:dpb.radnevo@abv.bg
Факс: 0417 82560
Адрес: ул. "Магда Петканова" № 1
Град: Раднево
Лице за контакти: Георги Николов Стоянов, Иванка Колева Дапчева
Телефон: 0417 82588
Р. България

"dv.parliament"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:06 am    Заглавие:  

"Областен диспансер за психични заболявания със стационар - Велико Търново" - ЕООД

Пощенски код: 5000
За контакти: "ОДПЗС - В. Търново" - ЕООД
Email:psyvt@mbox.contact.bg
Факс: 062 623796
Адрес: Велико Търново, ул. "Бузлуджа" № 1
Град: Велико Търново
Лице за контакти: Здравко Харизанов, Людмила Дончева, 062 621883, 062 601480
Телефон: 062 623796
Р. БЪЛГАРИЯ
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 11:09 am    Заглавие:  

Областендиспансер за психични заболявания със стационар "Проф. д-р Ив. Темков" - Бургас - ЕООД

Пощенски код: 8000
Email:www.zkkopd@abv.bg
Факс: 056 816304
Адрес: коплекс "Лаазур" Приморски парк
Град: Бургас
Лице за контакти: Златина Колева Костова
Телефон: 056 816304
Р България

Последната промяна е направена от brr на Вто Окт 30, 2007 6:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Сря Авг 22, 2007 10:59 pm    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница - Кърджали
Пощенски код: 6600
За контакти: Димитрия Николова Павлова-гл.счетоводител
Email:dpb_kardjali@abv.bg
Факс: 0361 62694
Адрес: ул. "Добрич" № 44
Град: гр. Кърджали
Лице за контакти: Димитрия Павлова/Румяна Димитрова
Телефон: 0361 62694
Р България
"dv.parliament.bg"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 8:49 pm    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница - Севлиево
Пощенски код: 5400
За контакти: Д-р Цанко Игнатов Цанков
Email:dpbsevlievo@abv.bg
Адрес: ул. "Видима" № 33
Град: Севлиево
Лице за контакти: Пенка Димитрова Минчева
Телефон: 0675 33420
България
"dv.parliament.bg"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 8:50 pm    Заглавие:  

Държавна психиатрична болница "Св. Иван Рилски", гр. Нови Искър
Пощенски код: 1282
За контакти: Росица Байчинска
Email:Account_kurilo@abv.bg
Адрес: гр. Нови Искър, кв. "Гниляне"
Град: София
Лице за контакти: Росица Байчинска
Адрес на възложителя :http://www.psyclinicsir.hit.bg/
Телефон: 02 9914275
България
"dv.parliament.bg"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
brr


Регистриран на: 01 Мар 2007
Мнения: 1963
Местожителство: Софи

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 12:05 pm    Заглавие:  

Специализирана болница за активно лечение по неврология и психиатрия "Св. Наум" - ЕАД, София
Пощенски код: 1113
За контакти: Станислава Иванова
Email:stani2911@abv.bg
Факс: 02 8709309
Адрес: бул. Цариградско шосе ІV км
Град: София
Лице за контакти: Станислава Иванова
Телефон: 02 9702101
Р България
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя 
ICQ Номер 
Покажи мнения от преди:   Сортирай по:   
Страница 1 от 2 [25 Мнения]   Иди на страница: 1, 2 Следваща
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
 Главната страница » Психиатрия » Психиатрията в България
Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкетиPowered by phpBB
[ Time: 0.0540s ][ Queries: 13 (0.0042s) ][ Debug on ]