Къде най-често търсите помощ? |
от книгите |
|
14% |
[ 1 ] |
- от приятели |
|
0% |
[ 0 ] |
от приятел |
|
28% |
[ 2 ] |
- от лекар |
|
0% |
[ 0 ] |
от психолог |
|
14% |
[ 1 ] |
- от роднини |
|
0% |
[ 0 ] |
чакам да отмине |
|
0% |
[ 0 ] |
- чакам да отмине |
|
0% |
[ 0 ] |
от лекар |
|
0% |
[ 0 ] |
- от психолог |
|
0% |
[ 0 ] |
търся в интернет |
|
0% |
[ 0 ] |
- от интернет консултация |
|
0% |
[ 0 ] |
от роднини |
|
0% |
[ 0 ] |
- в нета |
|
0% |
[ 0 ] |
друго |
|
42% |
[ 3 ] |
- справям се сам/а |
|
0% |
[ 0 ] |
- от лечителки, екстрасенси, гадателки |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Общо гласове : 7 |
|
Автор |
Съобщение |
brr
|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 5:35 pm Заглавие:
Къде най-често търсите помощ при психологичен проблем? |
|
Прочетете внимателно отговорите и изберете само 1 от тях.
|
Върнете се в началото
|
|
|
InNaM{}RaTa
|
Пуснато на: Вто Ное 06, 2007 3:56 pm Заглавие:
|
|
Когато имам проблеми винаги съм предпочитала да си се справям сама, защото единственият човек на когото можех да споделям беше майка ми , но тя вече не живее при мен и реших сама да си се справям . Но сега намерих един приятел с когото е много лесно да се общува , дава правилни съвети, имам чувството че в миналия си живот е бил психолог или някои мъдрец .Аз също обичам да помагам и да давам съвети както на него ако ми поиска , така и на приятелите ми... Но когато имам проблем се обръщам към приятеля ми само за съвет , крайното решение си взимам сама.
|
Върнете се в началото
|
|
|
brr
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 9:57 pm Заглавие:
|
|
Чудесно е това, което пишете. Когато сами взимаме решенията си, орговорността за тях пада изцяло върху нас, което като че ли прави живота ни по-съзнателен; по-близък до това, което сме и искаме да бъдем.
|
Върнете се в началото
|
|
|
Й.Георгиев
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2014 1:24 pm Заглавие:
|
|
Избрах "Справям се сам/а". Никой не може да ни помогне най-добре от нас самите, стига да знаем как да го направим, защото неосъзнатостта в определен начин на мислене и извършване на определени действия в ежедневието води не само до задънена улица в опит да намерим отговор и помощ, но и неосъзната вреда, а нещо, поднесено от страничен източник, което не можем да осъзнаем за себе си, да го филтрираме и да извлечем това което би ни помогнало - отново води до частично или цялостно обезсмисляне на оказаната помощ според мен. В този последователен ред на мисли съвсем не искам да кажа, че инструментите с които боравим в света около нас не ни помага, напротив, но ако не ги използваме от нас към нас, то за какво ни са други такива ?
|
Върнете се в началото
|
|
|
|
[ Time: 0.0500s ][ Queries: 15 (0.0065s) ][ Debug on ] |