PSY FORUM

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
галерияГалерия   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

psy
В момента е: Чет Дек 05, 2024 2:49 pm
Часовете са според зоната UTC + 2
 Главната страница » ВЪПРОСИ » ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Позитивното мислене - полза и вреда
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
Страница 1 от 1 [1 Мнение]  
Автор Съобщение
flam_e

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2014 10:44 am    Заглавие:  Позитивното мислене - полза и вреда   Отговорете с цитат 

Здравейте!
Не съм сигурна и дали точно тук е мястото на темата, ако някой админ прецени - може да я премести.
Моля да бъда извинена и, ако е ставало дума за това и по някакъв начин сега дублирам, защото статията, към която ще пусна линк е стара.

Ето тази: http://goo.gl/DC1ipF

Не съм психолог. Със сигурност ми липсват знания за задълбочен анализ, но се питам чисто човешки - тази статия не е ли твърде крайна? Нямаше да ми направи почти никакво впечатление, ако не беше изказване на: "Д-р Пламен Димитров е председател на УС на Дружеството на психолозите в България от 2001 г. Практикуващ психолог с почти 30-годишен професионален опит."

Опасно ли е положителното мислене?

Покажи мнения от преди:   Сортирай по:   
Страница 1 от 1 [1 Мнение]  
Създайте нова тема   Напишете отговор Предишната тема :: Следващата тема
 Главната страница » ВЪПРОСИ » ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Идете на:  

Можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети